man working

Technifutur

Sart Tilman

Technifutur

Volgens voormalig directeur M. Maurice Semer liep het leven van Technifutur niet altijd van een leien dakje. In zijn 25-jarige bestaan evolueerde het competentiecentrum van een aantal geleende lokalen van de universiteit van Luik in Val Benoît naar een gebouw met een oppervlakte van 12.500 m² in het Liège Science Park. Zo is Technifutur door de jaren heen stap voor stap gegroeid.

In 2001 werd Technifutur het grootste competentiecentrum van België met 5 vakgebieden: productieautomatisering, assemblage, elektriciteit, onderhoud en ICT. Er wordt een nieuwe logo gecreëerd en de TechniKid’s zien het levenslicht.  Een jaar later wordt de kaap van 5.000 opgeleide mensen per jaar overschreden!

In 2006 wordt een nieuw gebouw opgetrokken dat gewijd zal worden aan het domein microtechnologie. Een jaar later wordt de kaap van 15.000 opgeleide mensen per jaar overschreden!

In 2011, na de komst van de twee nieuwe domeinen ‘Beeld en multimedia’ en ‘Energie en milieu’, vestigt Technifutur® zich ook in de Pôle Image de Liège en brengt nieuwe 3D-opleidingen uit voor industriële applicaties. Een jaar later wordt een nieuw gebouw geopend dat gewijd zal worden aan ICT-technologie en administratie, en wordt het gedeelte assemblage uitgebreid. De totale oppervlakte van de site beslaat nu ongeveer 12.500 m².

TODO TODO
TODO TODO
TODO
TODO

Contact

Useful links

Werken
bij Moury

Vacatures

Knowhow
en realisaties

Ontdekken

Jaarverslagen

Downloaden