man working

Dierenkliniek

Luik

Universitaire Dierenkliniek van de Universiteit van Luik.

De Universitaire Dierenkliniek van de Universiteit van Luik, uniek in Franstalig België, start haar activiteiten in een nieuw gebouw. Er werd maar liefst 18 miljoen euro geïnvesteerd in de kwalitatieve zorg voor huisdieren en het onthaal van hun baasjes. De kliniek is ook voorzien van een essentiële en opmerkelijke uitrusting voor de klinische opleiding van de studenten diergeneeskunde.

Het gebouw beslaat een oppervlakte van 5.670 m², verdeeld over drie niveaus die perfect werden geïntegreerd in het natuurlijke reliëf en de omliggende bebouwing van de Faculteit Diergeneeskunde. De nieuwe Universitaire Dierenkliniek biedt een geavanceerde infrastructuur die volledig gewijd is aan de zorg voor huisdieren, ook de zogenaamde ‘nieuwe huisdieren’ (NHD).

Met een passief of zeer-laag-energiegebouw naargelang de niveaus, voldoet de nieuwe Universitaire Dierenkliniek aan de vereisten op het gebied van energieprestaties.

Het dak is uitgerust met zonnepanelen over een oppervlakte van 200 m². De lokalen van de oude kliniek zullen worden heringericht als nieuwe kantoorruimte, laboratoria en onderzoeksinstallaties en lokalen voor praktijkleer en preklinische oefeningen voor de studenten.

TODO TODO
TODO TODO
TODO
TODO TODO
TODO

Contact

Useful links

Werken
bij Moury

Vacatures

Knowhow
en realisaties

Ontdekken

Jaarverslagen

Downloaden