Bouw

Openbare en privégebouwenOpenbare en privégebouwen

Het is in de bouwsector gebruikelijk om een onderscheid te maken tussen openbare en privégebouwen. Entreprises G. Moury is een algemeen aannemingsbedrijf voor openbare werken. De onderneming behaalde de hoogste erkenning voor openbare bouwwerken, categorie 8D, waardoor zij kan inschrijven op overheidsopdrachten voor een onbeperkt bedrag. Daarnaast behaalde GM een erkenning in de categorieën 6D24 (restauratie), 5E (burgerlijke bouwkunde), 5G (grondwerken), 3D7 (smeedwerk) en 1D20 (metalen schrijnwerk). Onze openbare klanten omvatten alle instellingen die in naam van de staat werken en alle andere personen van publiek recht. Tot onze openbare klanten behoren ook de universitaire instellingen die volledig of gedeeltelijk door de staat worden gesubsidieerd, en alle rechtspersonen waarin de openbare overheden een hoger belang hebben en waarvan de koning de lijst afsluit.

Handelsruimten

Een handelsruimte is, in de handelswereld, een ruimte die bestemd is voor de verkoop van producten en/of diensten.

Van winkels tot winkelcentra, Entreprises G. Moury is dankzij haar honderd jaar lange ervaring UW partner voor de bouw van uw handelsruimten. Bovendien werken wij samen met het bedrijf Mosabois, dat lid is van de groep Moury Construct, waardoor wij u dankzij een volledig beheer van de bevoorradingsketen een oplossing van a tot z kunnen aanbieden. Dit is een troef die we graag tot uw beschikking stellen.

Hallen in allerhande structuren

GM is ook gespecialiseerd in de bouw van hallen in allerhande structuren. Of het nu gaat om een hal voor de stockage van goederen, het beoefenen van sport of het sorteren van pakjes, Enterprise G. Moury bouwt DE ideale structuur en past daarbij de kosten aan uw noden aan.

Dankzij onze lichte en vlakke organisatiestructuur staan wij op elk moment voor u klaar en kunnen we zeer flexibel optreden.

Contact

Useful links

Werken
bij Moury

Vacatures

Knowhow
en realisaties

Ontdekken

Jaarverslagen

Downloaden