man working

EVS Belgium

Seraing

EVS Broadcast Equipment.

EVS Broadcast Equipment S.A. werd in februari 1994 opgericht door Pierre L’Hoest en Laurent Minguet in Luik, België. De eerste jaren van EVS stonden in het teken van het pionierswerk dat haar oprichters verrichtten in de technologie van de bandloze televisie en het op de markt brengen van het iconische LSM-systeem (Live Slow-Motion), dat al snel de toonaangevende afspeeltechnologie werd voor het uitzenden van sportevenementen over de hele wereld.

Kort na haar oprichting werd EVS een belangrijke speler in de industrie dankzij haar betrouwbare en vernieuwende technologie en geavanceerde ondersteuning van klanten in verschillende delen van de wereld. In de loop der jaren hebben we onze leiderspositie in de industrie weten te behouden dankzij onze degelijke en betrouwbare technologische knowhow en de uitbreiding van ons productgamma. EVS biedt voortaan een volledige waaier aan oplossingen die de hele levenscyclus van de productie dekken en voldoen aan de behoefte aan een flexibelere aanpak van videoproductie.

Het succes van onze klanten houdt ons scherp. We zetten ons in om onze klanten te helpen groeien naarmate de industrie evolueert. Om deze belofte na te kunnen komen, blijven we investeren in de nieuwste technologieën. Dankzij ons pionierswerk in de domeinen intellectuele eigendom, artificiële intelligentie, HDR, cloud enz. behouden we onze voorsprong en zorgen we er tegelijkertijd voor dat onze klanten voorzien zijn van intelligente en evolutieve oplossingen, die vandaag en morgen live de beste verhalen produceren.

EVS is gevestigd in Luik en telt meer dan 20 kantoren en ontwikkelingscentra over de hele wereld: Noord-Amerika, China, Hongkong, Singapore, Australië, Dubai, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 580 medewerkers van 35 verschillende nationaliteiten is EVS een echt internationaal bedrijf.

Bij EVS worden we geleid door 7 fundamentele waarden waar we wereldwijd voor staan. Deze waarden versterken onze bedrijfsidentiteit en bepalen de dagelijkse interacties met onze klanten, onze partners en met elkaar.

TODO TODO
TODO TODO
TODO
TODO TODO

Contact

Useful links

Werken
bij Moury

Vacatures

Knowhow
en realisaties

Ontdekken

Jaarverslagen

Downloaden