man working

Soleo

Charleroi

Soleo

Bouw van een nieuw kantoorgebouw fase 2.

Fase 3 omvat de volledige verbouwing van de bestaande kantoorvleugel om er nieuwe kantoren in onder te brengen die toegankelijk zijn via een nieuwe lift en trap.

SOLEO is een echt juweeltje dankzij de hoge energieprestaties, het rationele energieverbruik, de verzorgde architectuur, de prestigieuze kantoren en de imposante ronde hal van meer dan 31 meter hoog en 20 meter breed, die een adembenemend uitzicht biedt op de stad Charleroi.

Dit innovatieve project werd bovendien bekroond op de Publica Awards in de categorie meest vernieuwende openbare constructie op technisch vlak.

SOLEO is voorzien van heel wat professionele uitrustingen en beantwoordt dan ook aan alle verwachtingen op het gebied van veiligheid (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie, camera’s), op het gebied van techniek en comfort (LT-convectoren, condensatiegasketel, ventilatie met warmteterugwinning, free cooling, automatische ledverlichting) en aan de nood aan vergaderruimtes (maximale capaciteit van 100 personen).

TODO

Contact

Useful links

Werken
bij Moury

Vacatures

Knowhow
en realisaties

Ontdekken

Jaarverslagen

Downloaden